اگه سزارین و طبیعی فرق داره هم بگید چیا باید برا سز برد چیا برا طبیعی ؟
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه برا منه دل شکسته دعا کنید منم مادر شم... منم از ته دلم از خدا میخام زایمان راحتی داشته باشی و ب ...
انشاءالله به حق همین روزای عزیز تا ماه دیگه باردار باشی و بارداری و زایمان راحتی رو پشت سر بزاری
من هنوز زایمان نکردم ولی همههه چی باید خودت ببری پوشک پتو ست بیمارستانی
خب میشه بگی برا خودم چیا نیازه
انشاءالله به حق همین روزای عزیز تا ماه دیگه باردار باشی و بارداری و زایمان راحتی رو پشت سر بز ...
من تجربه ندارم اما میدونم یه چیزایی اول 2 دست لباس برا بچت شیر دوش یا همون شیر کش مای بیبی. بشقاب قاشق دمپایی لباس زیر برا خودت نوار بهداشتی یا ازهمون پوشک بزرگا هس از اونا حتما بردار. پتو کوچیک چون کروناست ماسک هم برا خودت ببر برا بچتم مواظب باش الکلم ببر. امیدوارم بدون هیچ مشکلی نی نیتو بغل کنی 😍🤩😘
❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز و سالم بهم بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم دعا کنید