2777
2789
عنوان

ساک زایمان

243 بازدید | 17 پست

بگین چیا نیازه بزارم تو ساک  برای بیمارستان 

اگه سزارین و طبیعی فرق داره هم بگید چیا باید برا سز برد چیا برا طبیعی ؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

از همین الان هم از همه اونایی که جواب میدن ممنونم

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خصوصیرمیری همه چی میدن.

خصوصی نمیرم 

میشه برا منه دل شکسته دعا کنید منم مادر شم... منم از ته دلم از خدا میخام زایمان راحتی داشته باشی و بچتو سالم دراغوش بگیری 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
میشه برا منه دل شکسته دعا کنید منم مادر شم... منم از ته دلم از خدا میخام زایمان راحتی داشته باشی و ب ...

انشاءالله به حق همین روزای عزیز   تا ماه دیگه باردار باشی و بارداری و زایمان راحتی رو پشت سر بزاری 

من هنوز زایمان نکردم ولی همههه چی باید خودت ببری پوشک پتو ست بیمارستانی 

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
من هنوز زایمان نکردم ولی همههه چی باید خودت ببری پوشک پتو ست بیمارستانی 

خب میشه بگی برا خودم چیا نیازه 

سزارینی هستی یا طبیعی؟

هفته دیگه مشخص میشه 

انشاءالله به حق همین روزای عزیز   تا ماه دیگه باردار باشی و بارداری و زایمان راحتی رو پشت سر بز ...

من تجربه ندارم اما میدونم یه چیزایی اول 2 دست لباس برا بچت  شیر دوش یا همون شیر کش  مای بیبی. بشقاب قاشق دمپایی  لباس زیر برا خودت  نوار بهداشتی یا ازهمون پوشک بزرگا هس از اونا حتما بردار.  پتو کوچیک چون کروناست ماسک هم برا خودت ببر برا بچتم مواظب باش الکلم ببر. امیدوارم   بدون هیچ مشکلی  نی نیتو بغل کنی 😍🤩😘

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

لباس زیر نوار بهداشتی لباس واسه وقتی میخوای مرخص بشی.واسه یچه هم پتو لباس.مای بیبی.پارچه اگه خواستی پاهاش بشوری .شیر دوش قاشق چای خوری اگه خواستی با قاشق شیر بدی .من شیرم بع زور یه قطره می اومد باقاشق میدادم بعد خوب شد لیوان.فلاکس.خرما ببر بعد زایمانت بخور

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

برای خودتو نمیدونم دقیق ولی لباس برا خودت ببر بقیشم باید از دارو خونه بگیری تقوینی که بعد زایمانتم باید بخوری ببر 

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
هفته دیگه مشخص میشه 

تب سنجو  شیشه شیر پلاستیک زباله  دستمال کاغذی   

عزیزم من دو دست لباس گذاشتم دستکش ناف بند کلاه دستمال مرطوب پوشک برای بچه و خودم

پتو  

یکم شیره خرما هم اماده کردم به موقعش ببرم با خودم

بقیه وسایلو خود بیمارستان میدن

مثل شامپو صابون مسواک خمیردندان قاشق چنگال دمپایی دستمال کاغذی