2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی

266 بازدید | 8 پست

پسرم امروز واکسن دوماهگیشو زد، قطره استامینوفنشو دادم ولی میترسم بیشتر داده باش، گفتم سوال بپرسم ازتون مطمین شم. 

وزنش ۶.۵ بود دو برابر میشه ۱۳ قطره باید میدادم، هر یه قطره چکون ۱۵ قطره هست من طبق اون دادم.

بعد رو برگه توضیحات قطره نوشته بود هر قطره چکون ۱۰۰ میلی گرم هست که تو هر وعده باید ۴۰۰ میلی گرم داده بشه، با این احتساب من حدودی دو برابر بهش قطره دادم، حالا میارسم زیاد داده باشم، شما بر کدوم اساس قطره دادین؟

عزیزم هر قطره چکون ۱۵ قطره نیست.۲۰ قطره اس.به این قطره چکونا اعتماد نکن.قطره هارو بشمار همون ۱۳ قطره یده

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اگه بیشتر داده باشم چیکار کنم؟

هیچی عزیزم.هیچی نمیشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
به من گفت رفتی خونه بده بهش

نمیدونم والا 

من که تا تب نمیکرد هیچی نمیدادم دکترشم همینو میگفت 

دارو دادن خوب نیست اتفاقا بعد واکسن بچه تب کنه بهتره بدنش مقاوم میشه یه جوری دوز پایین بیماری توش اتفاق میوفته ولی خب نباید تب بره بالا کنترلش باید کرد 

به شما برا این گفته بده که بچه تب نکنه یا درد نکشه ولی دارو خوب نیست دادنش تا جایی که میشه نباید داد

⭕️⛔️💯📵❌بحث با ابله ممنوع❌⛔️📵💯 ⭕️
مرسی از توضیحاتت، ولی اونجا نگفت کاش قبل دادن سوالمو میپرسیدم

عیبی نداره عزیزم خودتو سرزنش نکن حالا حالاها واکسن داره تجربه شد برات نگران نباش چیزی نمیشه

⭕️⛔️💯📵❌بحث با ابله ممنوع❌⛔️📵💯 ⭕️