2777
2789

شاید باورتون نشه ولی امسال هم رب درست کردم وهم لواشک  وهم لیمو خشک دوروز پیشم دیدم انگورا داره خراب میشن کشمش درست کردم

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

دست حسن درد نکنه ماشالله همه استعداداشون شکوفا شد... باریکلا کدبانو 👌👌👌👌

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین..من یه پسر شیطون دارم ناهار درست کنم خیلی هنر کردم

بابا منم شاغلم ساعت چهار میرسم دوتا هم بچه دارم  ولی امسال سعی کردم همه چی رو خودم سالم تهیه کنم وسعی کنم دیگه اصراف نکنم

دست حسن درد نکنه ماشالله همه استعداداشون شکوفا شد... باریکلا کدبانو 👌👌👌👌

مرسی دوست جوونی

خیلی عالی ماشالله کدبانو🌹🌹🌹

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

پخت رب خیلی خوبه رب های بیرون مزخرفن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
کشمش چطوری خشک میکنی

ببین دو جور میشه خشک کرد هم میشه با همون خوشه اویزون کنی جایی 

ولی من دون ون کردم گذاشتم  تو سینی بزرگ هررزو یه تکونی دادم کپک نزنه عالی شده بچه هامن خوردن کیف کردن

اگر بزاری تو آفتاب یه نمه رنگش تغییر میکنه ولی من گذاشتم رو یخچال یه نمه نرمتر شد مثل کشمش پلویی

عزیزم لیمو چه جوری خشک کردی  شنیدم لیمو باید یه ماه بمونه که خشک شه؟

من اونایی که سبز بود رو خوردیم اونایی که زرد بود گذاشتم تو یه سبد بزرگ تو تراس طول کشید خشک شه یه دوهفته

پخت رب خیلی خوبه رب های بیرون مزخرفن

من هرهفته یه سبد گوجه گرفتم یه مقدارش رو رب یه مقدارشم پوره کردم گذاشتم ت فریز اینطوری به ادم فشار نمیاد

ممنوم عزیزم انگورای منم داشت خراب میشد😘

ما هم یکی برامون یه سبد اورده خراب شد 

ولی این یکی رو اینطوری کردم