2777
2789
عنوان

بیایین بگم دیشب چی دیدم....😰

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 173 پست
اله من با کسی ک موکله صحبت کردم همون موقعه پپشت گوشیم داشت با اون جنه ساکت صحبت میکرد از خیلی چیزها ...

جن مسلمونه؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هر وقت ترسیدی یا علی بگو خیلی خوبه 

ذکر یا علی دور میکنه اگرم چیزی باشه

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
برداشتم دیگه نمیذارم هیچوقت هیچ عکسی    

قهر نكن  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

برا من هزار بار اتفاق افتاد حال ندارم تاپیکم بزنم بگم😂😂عادت کردم.جلو چشمم وسایلام جابه‌جا میشه یعنی یکم میره اونور تر من دوباره میکشم میارم این سمت😂😂😂

سایه اینا همه‌چی میبینم😐😂

نیکی جون تاپیک اخرمو گزارش میزنی 

چشم عزيزم

اینو شب تعریف میکردی هیجانش بیشتر بود مثل اون تاپیکه دیشب نتونستم برم دستشویی😂

حیف ک باردارم مگر ن تاپیک رو ازت میگرفتم میخوندم من عاشق اینجور داستانام.😁😁

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰