2777
2789
عنوان

بیایین بگم دیشب چی دیدم....😰

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 173 پست
استیکر ترس توی عنوان واسه همین بود که ترسو هایی مثل خودم و خانومای گل باردار نیان عزیزم...

سایت خیلی هجیبه تاپیک غذا میزنی نوشتی عکس غذای امروزم میان میگن شعورم خوب چیزیه دلم.خواست چرا میذاری تاپیک ترسناک میزنی میگی ترسناکه میان میگن ترسیدیم چرا گذاشتی

بابا جان ترسیدی رد کن و برو تاپیک دیگه نیا اینجا!کاری که اغلب خودم میکنم😅

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنتم کنه راحت شید    

نه بابا....الان ازت گذشتم....هههه

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر

مادرم اینا سال ها پیش یه خونه ای رو اجاره کرده بودن که هزار متر بود اما با اجاره خیلی کم!!! اینام نمیدونستن نگو جن داره هیشکی توش نمیره....

بابام تو اتاق نشسته بوده تنها ... تو خونه تنها بوده یهو یکی محکم از پشت میزنه به پدرم... پدرم برمیگرده میبینه هیشکی نیست....

پدربزرگ بیچارم هر وقت تو اتاقش تنهاش میذاشتن میگفته شما بیرون میرفتین یه خرس میومده تو اتاق مینشسته جلوم و تکون نمیخورده.

مادرم میگه تموم وسایلم تو اشپزخونه ریخت....دویدم ببینم چی شده دیدم همه چی سرجاشه

حیف ک باردارم مگر ن تاپیک رو ازت میگرفتم میخوندم من عاشق اینجور داستانام.😁😁

بیا این ادم منطقی 😂خودش نمیاد😂👍👍👍🌹🌹🌹

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
چجوری؟چی دیدی؟

خودم فک میکردم فقط خاب دیدم ولی وقتی از ی دعانویس خبره پرسیده بودن گفتش که جن براش ظاهرشد تازگیا از خودش بپرسین میگه براتون منم مطمئن شدم از اونجا که خاب نبوده بیدار بودم

منم دیدم.ولی بیخیال ب این چیزی فک نکنید.هر چی بیشتر فک نکنید بهشون و سراعشون نرید بهتره

من هم میترسم هم چیزای ترسناک رو دوست دارم.ولی فک نمیکردم سر خودمم بیاد

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!

حالا که تاپیک ترسناکه بگم از توی همین سایت خوندم جنا از ترس تغذیه میکنن نترسیددددد😂

جن این حرفاااااا خرافاااااات اصلا بهش اعتقاد ندارم توزندگیمم نه پیش اومده نه ترسیدم تاحالا....

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
چجوری؟چی دیدی؟

بخدااا راس میگمااا وقتی جلو مامان بابام تعریف میکنم میگن نگووو داداشات میترسن و از این حرفااا ولی من مطمئنم ظهر بود رفتم تو اتاق در بستم تا یکم بخابم هستین بگم بقیشو