2777
2789
عنوان

اگه قراربود یه عادتی رو تو زندگیتون کلا حذف کنین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه سعی میکنم بقیه رو بخندونم

این خیلی بده

وقتی ناراحت شی هیشکی درکت نمیکنه 😒

همه از توقع دلقک بازی دارن😐

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

شب نخوابیدن و جغد بازی و در عوض روز خوابیدن .یا از اون مهم تر تنبلی کردن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

اعتماد به بقیه

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
انقد تو سری خوردن از همه و ساکت بودن همه بهم توهین میکنن جواب نمیدم دلمو ب راحتی میشکنن جز شوهرم واق ...

منم مثل تو بودم دقیقا

اما دو س ماهه رفتارمو عوض کردم انقدررر ب خودم فحش دادم ک دیگ مظلومیم بزارم کنار

با اینک ته قلبم از این فاطی خوشم نمیاد 

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
قک کردن و پیچیده کردن همه چیز تو ذهنم به هنه شک داشتن  همیشه ان تایم بودن همیشه بهترین بودن ...

ماها اگه این خصوصیات رو نداشتیم الان هممون خواب بودیم. همین فکر کردن و غصه خوردن و تو گذشته بودت و حساس بودنمون هست که باعث شده این موقع بیدار باشیم

خجالت

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡