2777
2789
عنوان

ای خدا چرا اخه ؟؟؟؟ اشکم بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 69 پست
قطعی ترین راهش اینه که به امام حسین(ع)و اطفال اسیرش متوسل بشی،الان ماه صفر و ماه اسیری و یتیمی خانوا ...

الهی آمین خدا بهم یکی بذه رو چشمام میزارم...اما انگار لایق مادر شدن من و نمیدونن

نمیدونم قبول کنه.....هزینش خیلی مهمه

وای، نمیدونم قبول کنه چیه، بزن شوهرتو شتکش کن

ببخشید اعصابم خیلی بهم ریخته، ولی حق نداشت بهت نگه

اون نمیتونه حق مادر شدن رو از شما بگیره

اگه نمیتونه جدا بشید، مشکل از خودشه، باید هر راهی رو بره تا شما رو به خواسته تون برسونه، حداقل همه ی تلاشش رو بکنه

اگه از اول میگفت اینقدر درد نداشت بخدا

خیلی خانم ها با شرط اینکه بچه نمیخوان ازدواج میکنن

می‌گشت خانوم این مدلی پیدا میکرد😶

شوهرتم گناه داره، ولی حق نداشت پنهون کاری کنه، اگه از اول میگفت شرایط فرق داشت

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هی میگه هزینش زیاد مبشه... ‌اصلا از دیروز کاری کرده دلسرد شدم..همش ناامیدم کرد..‌بعد رفت روی بحث ...

مرکز رویان برای حل ناباروری چندتا راه حل داره!!

درمان های اولیش بنظرم هزینش زیاد نیست.

بهرحال بچه هزینه داره چ قبلش چ زمان بارداری و چ زمانی ک بدنیا بیاد!!

نه عزیزم وقتی نطفه نداره کلا بچه دار نمیشه چه با ای وی اف چه با کارهای دیگه

پس راهش همون اسپرم اهداییه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

استارتر قبل از ازدواج میدونسته که عقیمه؟

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
وای، نمیدونم قبول کنه چیه، بزن شوهرتو شتکش کن ببخشید اعصابم خیلی بهم ریخته، ولی حق نداشت بهت نگه ا ...

خیلی ازم پنهان کرد...دلخورم ازش.....قلبم شکست...بعد دوسال هر زهرماری و خوردم آخر زد توی پرم....فکرمیکردم من مشکل دارم...در صورتی که مشکل جدی از اون بود...الکی بهم میگفت من که سالمم..انقدر که آمپول و هورمون بدنسازی به خودش تزریق کرد..الهی خدا دلشو بشکنه که با من بازی کزد

[QUOTE=158392676]الهی آمین خدا بهم یکی بذه رو چشمام میزارم...اما انگار لایق مادر شدن من 

سختی بارداریم می کشی ،دردشیرین زایمانم می کشی ،سینه هات از شیر پر میشه،شب تا صبح بالای سرش بیدارمیمونی صبح تاشبم دنبالش میدویی که شلوغ کاری نکنه مطمئنم فقط نا امید نشو 

......
خودش میدونسته اما به من نگفت....

دوسش داری؟

اره بدبختی😭😭😭😞😞

باهاش صحبت کن دوتایی برید بانک اسپرم عزیزم