2777
2789
عنوان

ای خدا چرا اخه ؟؟؟؟ اشکم بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 69 پست
خانمی پسر عموی منم همین مشکل را داشت الان هم یک بچه دو ساله داره.ولی متاسفانه  اصلا حاضر نیستن ...

خواهر پولش و نذارم ..حتما الان شده صد میلیون...‌ از کجا بیاریم این همه پول.‌‌....

اره خیلی خیلی سخته انشالله خدا بهش یه فرزند صالح بده  منم میدونم چی میکشه خودمم سه سال باردار ...

مرسی عزیز دلم ⁦❤️⁩

إن شاء الله اسی سال دیگه این موقع از دست بی خوابی هاش بخاطر نی نی بیاد و حرص بخوره 

خداروشکر عزیزم خدا گل دختر ماهتو برات حفظ کنه و إن شاءالله خانوم و دکتر شدن و عروس شدنو خوشبختی هر لحظه شو ببینی 

مجردم هنوز گلم ولی مرسی از دعات دورت بگردم 🌹⁦❤️⁩😍⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی فدات شم...اره بخدا چه شبایی که گریه کردم از غصه مریضیم.... چقدرررر دکتر رفتم..اون بیخیال بود... ...

فقط سعی کن کمتر دوسش داشته باشی، بذار اون بیاد سمتت، هرچی باشه کم ظلمی در حقت نکرده، خیلی باهاش سنگین تا کن، بذار بفهمه چقد کارش بد بوده که پنهان کرده

نمی‌فهمم مرد اینقد بیخیال نوبره، نه که فک کنی شورای مردم خیلی خوبن نه، ولی اینکه بیخیاله و دنبال علایق شخصیشه ازاردهندست

قربون دلت بشم خدا صبرت زیاد کنه الهی، از خودش بخواه بهت نگاه کنه

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖
خواهر پولش و نذارم ..حتما الان شده صد میلیون...‌ از کجا بیاریم این همه پول.‌‌....

خدابزرگه به مراکز ناباروری مراجعه کن ببین چه کمکی میتونن بهت بکنند.انشاالله درست میشه

بیش از حد خوبی نکن
مرسی عزیز دلم ⁦❤️⁩ إن شاء الله اسی سال دیگه این موقع از دست بی خوابی هاش بخاطر نی نی بیاد و حرص بخو ...

انشاللا عزیزم 

انشالله یه بخت خیلی خوب نصیب شما هم شه 

یه صلوات واسه دلم

دارم دیوونه میشم خوابم نمیبره ازغصه

عزیز دلم ⁦❤️⁩ ب  محبت خدا شک نکن. خدایی داری که خدای غیر ممکن هاست مگه میشه صدای بنده ی ب این خوبی شو نشنوه 

من مطمئنم ب حق حضرت علی اصغر سال دیگه این موقع از دست  اذیت کردنای نی نی کلافه ای و اومدی تاپیک زدی ... ناامیدی بزرگترین کفره ب خدای غیر ممکن ها باور داشته باش 

فقط سعی کن کمتر دوسش داشته باشی، بذار اون بیاد سمتت، هرچی باشه کم ظلمی در حقت نکرده، خیلی باهاش سنگی ...

فذای مهربونیت بشم‌من ..زندکیمو تباه کرد اخر سر هم میگه میل خودته میخای زندگی کنی یا نه

فذای مهربونیت بشم‌من ..زندکیمو تباه کرد اخر سر هم میگه میل خودته میخای زندگی کنی یا نه

اوووووووف😤😤

شوهرای ماهم میگن، ناراحتی برو خونه ی بابات

چون میدونن خونوادمون واسمون فرش قرمز پهن نکردن که برگردیم

الهی خیلی زود شوهرت انقد باهات مهربون بشه که خودتم فکرشو نکنی، الهی زندگیتون پر از عشق و آرامش بشه

پناهی جز خودش نداریم پس امیدت فقط به خودش باشه

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖