شاطرعباس مدیر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 368 عنوان بنظرتون ۸ گرم طلا رو ببرم طلافروشی چند ازم میخرن | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 18 پست گرمی چنده طلا چالش لاغری.وزن اولیه ۷۴قد .هدف اول ۷۰.هدف دوم ۶۵.هدف سوم ۶۰.من میتوانم....۹۹/۹/۳۰ من جایی هستم ک میخوام .....ان شاالله 1399/07/14 | 22:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاطرعباس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 368 بنظرتون بالا تر میره یا نه من جایی بدهکارم باید تا ۱۵ روز دیگه پرداخت کنم چالش لاغری.وزن اولیه ۷۴قد .هدف اول ۷۰.هدف دوم ۶۵.هدف سوم ۶۰.من میتوانم....۹۹/۹/۳۰ من جایی هستم ک میخوام .....ان شاالله
شاطرعباس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 368 بستگی داره به اجرت ساخت و.... اگه زیاد کار شده باشه تو طلات که همش ضررمیکنی ن دوربرم هیچکی نقد نداره همه بی پولن خواهر چالش لاغری.وزن اولیه ۷۴قد .هدف اول ۷۰.هدف دوم ۶۵.هدف سوم ۶۰.من میتوانم....۹۹/۹/۳۰ من جایی هستم ک میخوام .....ان شاالله
قاصدک۰۰۰ عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3983 غروب خریدم ۱۳۴۰ اره این قیمتشه منم سکه امامی برداشتم غروب ۱۴۵۳۰ ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری! وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید