2777
2789
عنوان

همسرم رفیق بازه

565 بازدید | 66 پست

خانوما چیکار کنم؟؟؟😔 

تمام طلاهامو فروختم  ، وام گرفتیم ماشین خریدم چون خونمون از شهر دوره خیلی لازم بود، بخاطر وام خداشاهده الان شاید صدتومن برا خورد و خوراکمون میمونه از حقوق شوهرم 

چندماهی  از عروسیم گذشته بود هر چی طلا داشتم دادم که ماشین بخره، برا یه تازه عروس خیلی حرفه 

اما باز پا روی دلم گذاشتم .. همه‌ی طلاهام مامان و بابام با هزار پس‌انداز برام خریده بودن 

ولی الان این ماشین همش دست دوستاشه ، یامسافرا با دوستاش 

خودم کردم که لعنت.....😭 هی دوستم طعنه‌ی طلاهای نداشتمو میزنه رو دلم میذارم میگم حرف مردم کشک 

اما کاش قدر میدونست 

خسته شدم 😔😭

هیچ ثروتی باارزش‌تر از 💖حال خوب💖 نیست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کردی؟؟؟

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........                         
منم امشب دلم خیلی گرفته و شکست

چرا عزیزم

منم داغونم 😓

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........                         

خودت میدونی اشتباه کردی،ببین شوهر منم اینجوری بود یه مدت،حتی شبا هم نمیومد خونه،انقد غر زدم انقد قهر کردم انقد بدخلقی کردم که میگفت کوفتم میشه پیش دوستامم و یه مدته که دوستاش زنگ میزنن جواب نمیده

خسته شدم بخدا ، تا مخالفت میکنم میگم ماشین نده میگه آخرین بار ولی بازم تکرار میکنه 

راهش دعوا نیست

بشین منطقی بگو

بگو من برای ارامشمون طلا دادم ماشین بخریم

ببینم ارامشمون خراب شده طلامو بده

احساس کردم شوهرم خیانت می‌کنه

منم خیانت چشیدم😓

چی دیدی

شاید اشتباه میکنی