2777
2789
عنوان

همسرم رفیق بازه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 66 پست
اگه اینجور بگم میگه منت میذاری 

نه زبون بریز بگو به فدای تار موهات تمام این طلا و ماشین

اما دلم میخواد قدر مالمونو بدونیم از این حرفا

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیانت چشیدم😓 چی دیدی شاید اشتباه میکنی

تا رفتم تو گوگلش دیدم زده سایت همسریابی موقت من خر نشونش دادم اونم گرفت سابقشو پاک کرد بهم گفت واسه آوردن کیک سفارش دادم خواستم نبینی 

مثلا سوال بیاد: واحد ارامش؟!❤️ بگی حضورش در ثانیه 🤤🤤
خودت میدونی اشتباه کردی،ببین شوهر منم اینجوری بود یه مدت،حتی شبا هم نمیومد خونه،انقد غر زدم انقد قهر ...

خونمون از شهر دوره ، گفتم با سرما و گرما اذیت نشیم 😔

ولی کاش دوریشو تحمل میکردم اما اینکارو نمیکردمممممم

هیچ ثروتی باارزش‌تر از 💖حال خوب💖 نیست....
اوووف 

تا رفتم تو گوگلش دیدم زده سایت همسریابی موقت من خر نشونش دادم اونم گرفت سابقشو پاک کرد بهم گفت واسه آوردن کیک سفارش دادم خواستم نبینی

اشتباه نمیکنم به نظرت؟

مثلا سوال بیاد: واحد ارامش؟!❤️ بگی حضورش در ثانیه 🤤🤤
تا رفتم تو گوگلش دیدم زده سایت همسریابی موقت من خر نشونش دادم اونم گرفت سابقشو پاک کرد بهم گفت واسه ...

شاید محض کنجکاوی رفته عزیزم

وگرنه بخواد ازاین کارا کنه عین مور و ملخ بیرون ریخته

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........                         
خودت میدونی اشتباه کردی،ببین شوهر منم اینجوری بود یه مدت،حتی شبا هم نمیومد خونه،انقد غر زدم انقد قهر ...

همه مردا مثل هم نیستن ،منم همه این راهارو رفتم ولی فایده نداره،الانم به این نتیجه رسیدیم که جدا بشیم

تا رفتم تو گوگلش دیدم زده سایت همسریابی موقت من خر نشونش دادم اونم گرفت سابقشو پاک کرد بهم گفت واسه ...

واقعا نمیدونم ولی دیدی سرچ کرده یه چیزی بوده شاید 

من شوهرم خیلی بیخیاله روانیم کرده

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
نه زبون بریز بگو به فدای تار موهات تمام این طلا و ماشین اما دلم میخواد قدر مالمونو بدونیم از این حر ...

میگه خودمم دلم نمیخواد ولی روم نمیشه به دوستام نه بگم

هیچ ثروتی باارزش‌تر از 💖حال خوب💖 نیست....
شوهر منم همش با دوستاشه الانم بیرونه با دوستاش منم باردار 

انقدررر زنگ بزن تا بیاد

پس چرا پاک کرد

خب چیز خوبی نبوده که نگه داره دیگه

توقع داشتی بزاره بمونه

بیا الان جستجو گوگلمو برات بفرستم یخ کنی😂

اما بخدا ازگل پاکترم