از خیلی چیزا، حتی شده از دعایی که تو قنوت نمازام کردم حاجت گرفتم.
دعات گیرا هست میشه برای من خیلی دعا کنید؟😔اسمم حدیث برام خیلی دعا کن
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دارم ناد علی میخونم توحید خوندم صلوات فرستادم یه عالمه حمد خوندم سوره یاسین خوندم دعای مقاتل کلی هم نذر کردم یعنی میشه دعاهام بگیره😔
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
میشه برای منم دعا کنید به خاستم برسم ممنونت میشم عزیزم
بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕
بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕