2777
2789
عنوان

جلو زن حانله لز خوراکیاتون نگین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 50 پست
شامم ندارم کسی هم نیست بپزه بدتر شدم گفتم با شما دردو دل کنم تو این وضعیتم خواهر شوهرم هی تماس تصویر ...

😔😔😔خدا بزرگه عزیزم.منم این روزها رو گذروندم.بااون شکم میرفتم کارگری.آخر برج هم همشو میدادم به بدهیهام.صبح تا شب کارمیکردم و شب میومدم یه عالمه کار خونه مونده بود که باید همشو میکردم😥سیاتیک داشتم بدون کمربند حتی نمیتونستم راه برم.دلم میخواست بمیرم.ولی گذشت☺الان وروجکم ۳ سالشه اینجاست.از سروکولم میره بالا میگه من در میزنم بگو وای پسرم از آموزش برگشته😐نمیدونم منظورش از آموزش چیه😅😅😅😅😅😅

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
شاغلم موقتا حقوقمونو ندادن چند ماهه رومم نمیشه به شوهرم بگم نمی رسه حقوقش اینقد قسط و قرضه خدا نءذره ...

انشالله فردا پرداخت میکنن عزیزم

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیجی کالا نگاه کردم،بسته کوچیک پسته ی گلستان  ۱۴تومن بود، یه بسته بگیر هوست برطرف بشه😢یا حداقل ...

عزیز دلم مرسی اینقدر مهربونی تا دیجی کالا برسونه شهریتان من هوسم پریده!

بنظرم خیلی بیخوده این گریه کردن واسه خوردنی  ماهم باردار شدیم و یار داشتیم ولی این کارا از ادم ...

منم میدونم زشته هرگز اینطور نبودم اصلا دست خودم نیست خیلی تعجب کردم بخدا کاملا غیرارادیه

بیشتر این تغییرات خلق و خو برام عجیبه مگه ادم برای خوراکی گریه میکنه!! 

منم آخرین روزای بارداریم شکمم بزرگ شده بود نمیزاشت ناخن پامو بگیرم انقد گریه کردم...بعد شوهرم گرفت برام گفت چرا گریه میکنی خب بگو ناخن مو بگیر دیگه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

منم میدونم زشته هرگز اینطور نبودم اصلا دست خودم نیست خیلی تعجب کردم بخدا کاملا غیرارادیه

پس منم بابت حرفم عذر خواهی میکنم بحرحال این دوران نیاز به توجه داری و حساسی 

انشالله که بچت سلامت بدنیا بیاد