2777
2789
عنوان

کبودی روی بدن + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2845 بازدید | 73 پست

عزیزم من چندسال پیش این جوری میشدن رفتم دکتربهم ازمایش دادگفت ویتامین Cبدنت کم یه دوره قرص دادخوب شدم 🌹

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
جن ؟؟ چجوری مگه میشه ؟

نمیدونم من تو فیلم جنگیر دیدم خونشون جن داشت بدنشون کبود میشد 

ولی مثل مال شما نبود زیاد بود کبودیاش

بعد نوشته بود فیلم براساس داستان واقعیه دیگه باور کردم ک اینحوری میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه از رو هم نمیری امضاتو نگاه کن اخه

دقیقا....

بچه ها گزارش میزنید چرا

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

هی گزارش میزنید چرا

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
نمیدونم من تو فیلم جنگیر دیدم خونشون جن داشت بدنشون کبود میشد  ولی مثل مال شما نبود زیاد بود ک ...

اره منم دیدم کسایی که اطافشون ج ن وجود داره بدنشون اینجور میشه

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
شما فک میکنی چی باشه؟؟ خییلی از دکتر رفتن فراریم  از بچگی فوبیا داشتم

من ازمایش کلی دادم کلا اوکی بودم ولی فک کنم از قند هم باشه ها

شما فک میکنی چی باشه؟؟ خییلی از دکتر رفتن فراریم  از بچگی فوبیا داشتم

بزرگرترین اشتباه میکنی چرا فراری هستی  من نمیدونم گلم فقط میدونم ممکنه اگه نری خطرناک بشه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
عزیزم من چندسال پیش این جوری میشدن رفتم دکتربهم ازمایش دادگفت ویتامین Cبدنت کم یه دوره قرص دادخوب شد ...

خداکنه برا منم همین باشه فقط ...

اخه خواهرمم دقیقا مثل منه 

خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....
نمیدونم من تو فیلم جنگیر دیدم خونشون جن داشت بدنشون کبود میشد  ولی مثل مال شما نبود زیاد بود ک ...

ولی واقعیت داره بچه ها سر من اومده همین قضیه جن یه جوری که مسلمان نبینه کافر نشنوه 

من ازمایش کلی دادم کلا اوکی بودم ولی فک کنم از قند هم باشه ها

اتفاقا قندم پایینه عزیزم ...

تازگیا خیلیم بیشتر شده نسبت ب قبل 😭😭😭

خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....
از کجا میفهمی؟

وقتی میخام پست بزارم پایین ی عدد۴رقمی میده باید بزنی تا بتونی پستو ارسال کنی