2777
2789

خدایا چرا منو نمیبری

چرا نمیکشی راحتم کنی

چرا خدا

چرا من زندم اصلا؟

با هزار مکافات دعوت به مصاحبه شدم واسه پرستاری ارتش.مامانم میگه کرونا هست نمیریم تهران...اشک تو چشمام جمعه.‌‌..امروز فهمیدم پسری که دوسش دارم یکی دیگه رو دوست داشته...دارم میمیرم...همه چیمو باختم...هم درسمو...هم دلمو...خدایا خودمو ببر پیش خودت...دیگه این زندگی رو نمیخوام...اگه سهمم نبود چرا مصلحتت این طور خواست...خدایا گریمو میبینی؟؟ببر راحتم کن😭😭

أحب نفسي في أي إصدار

عزیزم😥

همینکه تنت سالمه خداروشکرکن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رعایت کامل بهداشت زود برین برگردین،کجاییین شما

با مشاین خودتون برین ،زودم برگردین

اونسرهم بی خیال،میای توی جامعه ،میبینی چه اشتباه میکردی

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

عزیزم خودتو تخلیه کن،اشکال نداره،گریه کن هرچقدر دوست داری گله کن و با خدا حرف بزن،ولی خیلی زود حکمت این اتفاقارو میفهمی⁦❤️⁩⁦❤️⁩اسرار ازل را نه تو دانی و نه من

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس