2777
2789
عنوان

چندوقت یبار میرید خونه مامانتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ایی یبار یا دوهفته ایی  متاسفانه مادرم خیلی رو نمیده میرمم همش دعوا استرس نرم بهتره الان ...

الهی...اگه رو ندن خوب یچیز دیگس تو هم دلت نمیخواد زیاد بری ولی اگه دلت بخواد بری و نتونی سخته

دو هفته یکبار یا هفته ای یکبار میریم  ما نزدیکیم نیم ساعت راه

ما با ماشین نیم ساهت راهه کاش میشد منم پیاده برم ولی دوره متاسفانه مخصوصا الان ک داره هوا سرد میشه

ما با ماشین نیم ساهت راهه کاش میشد منم پیاده برم ولی دوره متاسفانه مخصوصا الان ک داره هوا سرد میشه

ن بابا ماهم با ماشین نیم سالت 😂

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
 من با مادرشوهرمو جاریم قط ارتباطم .خواهرشوهرم ندارم .عمه و زنداییم ندارم فقط یدونه خواهرو یه خ ...

داریم وای هفته ای یبار شوهرم میبره و الان که میترسم مریضی تو بدنم باشه میگم بهش میگه بهتره احتیاط کنی...منم جاریم ی شهر دیگس خونه مادرشوهرمم دوس ندارم تند تند برم تک فرزندم و مامانمم دوره و الان نمیتونم بخاطر شرایطم حتی با ماشینم برم