2777
2789
عنوان

چندوقت یبار میرید خونه مامانتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 68 پست
من هفته ای دو سه بار میرم جمعه اومده بودم و امشبم اینجام .جز خونه مامانم جایی ندارم هیچ جا نمیریم نه ...

منم کسیو ندارم خونه مادرشوهرمم دوس ندارم زیاد برم مامانمم که جوریه نمیشه پیاده برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من ک هر روز خونه ی ما هست😒 یه ذره درک و شعور ندارن ک ما هم آدمیم و میخواییم راحت باشیم

خودت ک ازدواج کردی میفهمی.منم همینجوری میگفتم.الان دلم پرمیکشه براخونه بابام.

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
چرا ناراحت؟

دلم میخواد خونه خودم باشم.ولی چون همسرم نیست به خاطر کارش همش اینجام

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
ازاول ک خواستم ازدواج کنم خیلی ب این دقت کردم ک نزدیک مامانم اینا باشم و تو یه شهر باشیم حتما چون ما ...

افرین من اولا این اشتباهو کردم تو محل مامانم اینا نگرفتم بهمم گفتن داغ بودم واسه یسری شرایط اومدم طرف مادرشوهرم اینا و الان بعضی وقتا واقعا سخت میشه شرایط واسم

منم کسیو ندارم خونه مادرشوهرمم دوس ندارم زیاد برم مامانمم که جوریه نمیشه پیاده برم

من با مادرشوهرمو جاریم قط ارتباطم .خواهرشوهرم ندارم .عمه و زنداییم ندارم فقط یدونه خواهرو یه خاله ک از رفت وامد خوششون نمیاد .منم پیاده نمیرم ماشین ندارین؟

اره راست میگی...از طرفی هم به خودم میگم چرا پس شوهرم نگرفت ازم اگه کروناست

بیماری عجیبی...تو یه خانواده ی ۵نفرِ۴نفر بشدت گرفتن مادر خانواده. ک بیماری قلبی داشت نگرفت....

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
مامانتون تنها زندگی میکنن؟  اگه الان خوب شدی وعلائمی نداری برو پیشش، گناه داره بنده خدا

اره تنهاست،علائم ندارم از اولم تبو علائم تنفسی شدیدی نداشتم فقط الان حس بویایی چشاییم کامل برنگشته ،اره دلمم میسوزه تنهاست منم تک فرزندم