2777
2789

من ۳ شهریور پریود شدم‌دکتر چهارشنبه ۱۶ نوبت سونو داده حساب کردم میشه ۵ هفته زوده برای صدای قلب بچه یا بمونم هفته دیگه برم؟لطفا کسی اطلاعاتی داره بگه

علایمم فقط درد سینه درد پریودی دارم همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ علامتی نداشتم😊

خیلی زود نوشته برات!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

منکه اصلا نمیدونستم باردارم‌ بچه شیر میدادم‌ سر سینم زخم‌ شده بود خیلی وحشتناک تو نت زدم گفت احتمال بارداری هست تست دادم که بله دیگه نه حالت تهوع هیچی فقط دهنم تلخ‌بود  

یعنی چهارشنبه برم چیزی مشخص نمیکنه. همینجوریشم استرس دارم همش 

هفته پنج معمولا برای دیدن ساک حاملگیه

ک مطمئن بشن خارج رحم نیس

واسه هشت هفته هم تشکیل قلبه

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
هنوز زوده واسه علایم طبیعیه دردهات .شاید میخواد ببینه خارج رحم نباشه و سن دقیق بارداری بدست بیاره بر ...

پس برم مطمین شم.خدای نکرده اگه خارج رحم باشه سونو واژینال نشون میده؟+

پس برم مطمین شم.خدای نکرده اگه خارج رحم باشه سونو واژینال نشون میده؟+

شکمی نشون میده اگه خدای نکرده احتمال بدن برای دقیق بودن شاید بفرسته .استرس نداشته باش عزیزم بچه ک بخواد بمونه و عمرش بدنیا باشه همه جهان هم بیان نمیتونم کاری کنم 

مریی عزیزم پس برم سونو کنم خیالم راحت بشه

اره عزیزم

فقط احتمال داره بگن قلب تشکیل نشده

اصلااا نگران نباش 

اونا احمقن😂

هفته هشتت تموم شد برو 

نینی کامله

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍