2777
2789
عنوان

هفته ۵ بارداری خانومها باردار چه علائمی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم مثل شما هفته ۵هستم دکتر گفت برم پیشش واسه ساک جنین و اینکه ببینه خارج رحم نباشه.واسه قلب ی ...

بسلامتی باشه گلم

شما تاریخ پریودتون کی بود

من ۳شهریور پریود شدم خودم حساب کردم نمیدونم درسته یا نه دکتر شما هم سونو وازینال میکنه

کیسه آب دیده بشه یعنی خارج از رحم نیست؟

کیسه زرده ببینن حله البته جای اونم بررسی میکنن.عزیزم تا بری سونو قلب فرض کن دوقلو بارداری یا جفتت پایینه استراحت زیاد کن حرف بقیه ک میگن تنبل میشی الان زوده اینا نکن من استراحت کردم ولی رفتم دهانه رحمم باز بود وگرنه بچم میفتاد من الان سرکلاژم ۱۶ هفته 

بسلامتی باشه گلم شما تاریخ پریودتون کی بود من ۳شهریور پریود شدم خودم حساب کردم نمیدونم درسته ...

قربونت عزیزم من ۸شهریورم.هرجور خود دکترم صلاح بدونه عزیزم.من نپرسیدم ازش چون خودش سونو داره.

تولد ستیا جونم❤
وای منم دقیقا با خودم میگم الان پریود میشم😁من ۲۵سال عزیزم.یکمی هم لرز هم دارم😧

منم دقیقا میرم خودمو چک میکنم همش دستشویی.اون هفته همش لرز داشتم تا لباس میپوشیدم گرمم میشد.

شما عدد بتاتون چند بود.مال من ۵۴۷