2777
2789
عنوان

خواستگارم لجنم طی پنج جلسه گفت می‌خوام اندامتو ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 65353 بازدید | 741 پست

مامان بابات بگو فردا روز خدای ناکرده مریض شدم

موهام ریخت زشت شدم پیر شدم زاییدم و چاق شدم قراره دلش و یزنم اگر مشکلی ندارن که حله

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
منظورت از ۱۲۳ چیه؟اگه شوهرتون دوست داری باهاش کنار بیا، بگو با انگشت و میوه های مثل خیار و هویج کارت ...

وااااا اینا چه مزخرفاتیه میگید

بیچاره سبزیجات 😑😑😑

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک درصد به اینم فکر کنید اصلا بگیم بزار ببینه بعدش ببینه و بگه نه ممنون جوابم منفیه چه بر سر استاتر ...

نه دیگه از نظر اینا استارتر باید بعدش یه دور قربون صدقه پسره بره مبادا با دیدن هیکل استارتر روحیه ظریفش خدشه دار شده باشه

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

بنظرم پای یه عمر زندگیه،،،،،،

آدما هرچی مطمعن تر بشن خب بهتره،،،،

از ظاهر گرفته تا اخلاق و حتی سردمزاجی و گرم مزاجی

اگه تو همه اینا از قبل به تفاهم برسن،،، خب دیگه بعد ازدواج مشکل پیدا نمیکنن

ولی احساس میکنم این عاقا از اوناس که اندام و این چیزا خییییلی براش مهم و چشم و گوشش خیلی بازه،،،،

و زندگی با این جور مردی سخته،،،

چون ادم ممکنه چاق بشه و لاغر،،،، بعد این عاقا بهانه بگیره

نه گلم کجا میخام ترکش کنم؟ دارم زندگی میکنم بچه هامو بزرگ میکنم ولی منظورم اینه که گفتن یه نظر حلاله ...

آها پس منظورت اینه کمرش شله

به زندگیت ادامه بده دور شوهرتون خالی نکن، بگو کارتو اونجوری برات راه بندازه

دقیقا همینهاگه پدر زن و بچهرهاشو ول کنه بره دنبال عیاشی و زن بازی در موردش نظری ندارناما اگه این زن ...

قانونی که هیچ

عرفی از طرف هم جنس هامون هم تحت فشار هستیم

مهریه شده قسطی انگار ما قسطی بچه آوردیم یا قسطی تحمل کن و زیاد زندگی رو کردیم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اتو چی میخوای بگیری!!!!خواستگاری رسمیهردش کن بره دیوثو دیگحوصله دردسر و داستان داری؟؟؟؟؟برگرد به ماد ...

نه میگم فامیله حرف اینا درست میکنن من با چادر اومدم جلو روش بعد گفت تا کی انقد میخوای پوشیده باشی یکم لباس تنگ بپوش اندامتو ببینم 😐😭بلاخره با فامیلیم و باهم دیتم رفتیم محدودیت نزار این حرفش عذابم داد منو با اون چیزا مقایسه کرد من یه بابام یکم چون شکست رابطه قبلی خوردم و فهمید میترسم باور نکنه و فک کنه کسی رو سراغ دارم که ادا در میارم ازش اتو میگیرم یا سند مدرکت ابروشو میبرم

قانونی که هیچ عرفی از طرف هم جنس هامون هم تحت فشار هستیم مهریه شده قسطی انگار ما قسطی بچه آوردیم یا ...

جدیدا خوده زنها میگن زن هم باید بره سر کار تو این گرونی مرد نمیتونه تامین کنه یعنی تامین مخارج رو دارن وظیفه زن میکنن

ولی نمیگن باید وظایف خونه داری و بچه داری رو هم نصف کنن

وظایف مرد روز به روز سبک تر و وظایف زن رو روز به روز سنگین تر میکنن

نه میگم فامیله حرف اینا درست میکنن من با چادر اومدم جلو روش بعد گفت تا کی انقد میخوای پوشیده باشی یک ...

نباید با چادر میرفتی

از تاریخ 24 اذر 1404 به بعد منو تو سایت دیدی بهم اخطار بده .ممنونم

نه میگم فامیله حرف اینا درست میکنن من با چادر اومدم جلو روش بعد گفت تا کی انقد میخوای پوشیده باشی یک ...

بابا این هوله

تروخدا بیخیال داستان بشو !

مگه پرونده جنایی میخوای حل کنی

رد کن دیوثو بره

علتشم به پدر مادرت بگو

سند؟؟؟

زنگ و پیام ناشناسش

چرا با سگ میخوای کشتی بگیری!!

بچه بازی در نیار

بنظرم پای یه عمر زندگیه،،،،،، آدما هرچی مطمعن تر بشن خب بهتره،،،، از ظاهر گرفته تا اخلاق و حتی سردمز ...

تنوع طلب بشدت خواستگاری یه فامیلو رفته الان نوبت منه به تورم خوردع