2777
2789
عنوان

زودرنجی شوهرم

367 بازدید | 39 پست

سلام خواهرانمیدونم دیگه چکارکنم ازدست شوهرم خواهش میکنم راهنماییم کنیدشوهرم تایه چیزی میگم زودعصبی میشه دعواراه میندازه چیزبدیم به هیچ عنوان نمیگم که این اینطورمیکنه یه نمونه مثلاامشب خونه بابامینابودم اونم بیرون بوداومدخونه دستاشوشست ماسکشودرنیوردبهش گفتم ماسکتودربیارکثیف شده بیرون بودی زودی اومدبیرون گفت وسایلاتوجمع کن بریم مامستاجریم یه چندروزی میشه اومدیم خونه جدیدآب گرمکن خرابه میخواددرستش کنه بهش گفتم درست کردنش به عهده مانیست ماتازه اومدیمه این ازقبل خراب بوده دوباره عصبانی شدوباهام دعواکردبه نظرتون چکارکنم 

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مشکل درونی داره یک بیماری‌ای چیزی شاید نگفته. ولی نامزد سابقم مشکل قلبی و میگرن و اینا داشت معده دردم داشت نگفته بود همیشه عصبی بود یک کلام باهاش عادی حرف میزدی همین چیزایی که میگی انجام میداد و داد و بیداد راه مینداخت. همه‌اش دلم به لرز بود الان یک چیزی بگم بهش باز دعوا راه نندازه

ماهرخ هستم 

آیا شوهر شما بچه هست که بهش میگی ماسکتو دربیار ؟؟؟آیا شوهرشما خودش فکر نداره که شما بهش باید بگی به عهده ما هست یا نه ؟؟؟کارتون غلطه ..هیچگونه رفتار مردتون رو تصحیح نکنید ...درسته که شوهرتون حساس تر هست اما من شخصا به شوهرم دائما بگم چکار کنه یا نکنه بدتر از این میکنه چون ذاتا بدشون میاد از اینکارا

آیا شوهر شما بچه هست که بهش میگی ماسکتو دربیار ؟؟؟آیا شوهرشما خودش فکر نداره که شما بهش باید بگی به ...

وقتی میبینم ماسکشودرنمیاره همین ژورنشسته مجبورم بهش بگم یادرموردکارخونه وقتی میبینم کارش اشتباهه بایدبهش بفهمونم

مثل شوهر منه

همه اينا بهونس

ميخواد اذيتت كنه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
اندفعه خواستی باهاش حرف بزنی بگو عزیزم اگه ناراحت نمیشی و قهر نمیکنی یه چیزی بگم....😐

آره والاسری دیگه اینوبایدبگمش البته اگه بازم دعوانکنه

مثل شوهر منه همه اينا بهونس ميخواد اذيتت كنه

وای جدی میگی ای خداچکارکنم پس خداسرشاهده اززندگی سیرم کرده بااین کاراش