2777
2789
عنوان

برم براى آى يو آى يا صبر كنم؟!

59 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام. من بعد از يك سال و نيم اقدام رفتم رويان، بعد از انجام تمام آزمايشات خودم و شوهرم فهميديم كه هيييچ مشكلى نداريم و حتى جزو دسته سالمترين ها هستيم 😏 اما باردار نميشم. اونجا گفتن دليل ناباروريت جزو دسته دلايل نامشخصه بايد آى يو آى كنى.

حالا شديدن مرددم. نميدونم برم يا نه. از يه طرف ميترسم نرم و الكى عقب بيفته، از يه طرفم ميگم نكنه زود باشه و الكى خودمو بسپرم دست اين روشهاى مصنوعى 😞

شما اگه تجربه اى دارين نظرتونو بگين شايد بتونم تصميم بگيرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميگم نكنه زود باشه يك سال و نيم. شايد دارم عجله ميكنم 

ننداز عقب این روشا برای کمک به ماها هستش تا این انتظار تموم بشه شاید خدایی نکرده از آی یو آی جواب نگرفتی و مجبور شدی بری برای آی وی اف زمان برات حکم طلاست

خداروشکر سالمین پس یکم‌به خودتون‌مهلت بدین ،بدون استرس رابطه داشته باشین اتفاقا از اینکه سالمین خداروشکر کنید و خوشحال باشید ،استرس هم میتونه مانع باشه ،حیف که نمیشه العان رفت مسافرت والا میرفتین مسافرت خوشگذرانی یکم حال و هواتون از بچه میومد بیرون ،ان شالله که باردار میشین تا ۳ ماه فرصت بدین ولی اگه نشدین برید ای یو ای 

ننداز عقب این روشا برای کمک به ماها هستش تا این انتظار تموم بشه شاید خدایی نکرده از آی یو آی جواب نگ ...

راست ميگى... گاهى فكر ميكنم اگه ميدونستم انقد طولانى ميشه زودتر اقدام ميكردم!

شما انجام دادى؟

خداروشکر سالمین پس یکم‌به خودتون‌مهلت بدین ،بدون استرس رابطه داشته باشین اتفاقا از اینکه سالمین خدار ...

آره خدارو شكر مشكلى نيست. درسته شايد استرس دليلش باشه

راست ميگى... گاهى فكر ميكنم اگه ميدونستم انقد طولانى ميشه زودتر اقدام ميكردم! شما انجام دادى؟

من یه راست رفتم برای آی وی اف چون دکتر گفت آی یو آی خیلی ضعیفه پس فردا انتقال جنین دارم