2777
2789
عنوان

بعدمدتها عشق قبلیم پیام داد

282 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من بایکی بودم ک ترکم کرد بعد دیشب پیام داد گفت چیزی لازم نداری گفتم ن بعدش 2شب هم یک پیام دیگع داد گفت چ درسایی داری این ترم. بعدش من صبح پیامشودیدم جواب دادم دیگه چیزی نگفت. دیشبم وقتی صدام کرد گفتم هوم گفت ادم ب دشمنش میگه هوم من چیزی نگفتم کلا. اینکه پی ام داده ینی چی؟؟؟ 

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید بخواد برگرده

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

به نظرم اگه سوال درسی داشت جواب بده. اما ارزش تو بالاتر این حرفاس. نذار فکر کنه با رفتنش بهت آسیب زده. جوری رفتار کن که انگار نه انگار. کسی که رفته رو باید رها کنی. چون اگه واسش ارزش داشتی لااقل دلیلشو میگفت و میرفت

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!