صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخوای چند شی؟ تقریبا هم قدیم😁 من 160 ام وزنم 67 اونقد بد شانسم انگار 100 کیلو اضافه وزن دارم هیکل ...
من ميخوام تا بيست اسفند كه تولدمه ٦٣ شده باشم 😅
من پاهام و بازوهام خيييلي زيادن ديگه رواني شدم
ورزشم ميكني؟
مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃 زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️ روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈 خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
قدم کوتاهه تقریباااا بخاطر لاغری قدبلند نشون داده میشم
قدت چنده عزيزم
مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃 زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️ روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈 خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
من ميخوام تا بيست اسفند كه تولدمه ٦٣ شده باشم 😅 من پاهام و بازوهام خيييلي زيادن ديگه رواني شدم&nbs ...
پاهام زیاد نیستن مال من ولی بازو کمممممی دارم
راستش کم🙁 مثلا هفته ای 3،4 بار و مطمئنم به خاطر اینه که سایز کم نمیکنم چون من تا حالا 7/5 کیلو کم کردم ولی هیچ تغیری ندارم😑🙁
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^