2777
2789
عنوان

وزن

484 بازدید | 72 پست

کیا از وزنشون راضی نیستن؟:(

من ۱۸ سالمه ۴۵ کیلو ام

قدم ۱۵۸

هرچی که فک کنین خوردم

قرص آهن خارجی

شربت سندروس

قرص زینک

مکمل

جنسینگ

شیرخشک بزرگسال

آزمایشم دادم مشکلی ندارم

شما هیچ راهی بلد نیستین؟؟:(

میخلم وزنم بشه ۵۵

کمک کنین😢

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ١٩ سالمه ولي ٨٢ كيلوام 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مردم از رژيم گرفتن

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍

چرا؟ بده؟

من قدم 160 میخوام بشم 40 بعد اینکه رسیدم به 50😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
منم ١٩ سالمه ولي ٨٢ كيلوام 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ مردم از رژيم گرفتن

قدت چنده؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
چرا؟ بده؟ من قدم 160 میخوام بشم 40 بعد اینکه رسیدم به 50😁

بنظرم لباسا بهم نمیاد با اینکه قدم زیاد بلند نیست بخاطر لاغریم دراز نشونم میدن

چرا؟ بده؟ من قدم 160 میخوام بشم 40 بعد اینکه رسیدم به 50😁

وا ۴۰ دیگه خیلی کمهههه😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

منم ١٩ سالمه ولي ٨٢ كيلوام 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ مردم از رژيم گرفتن

چاق شدن بنظرم سخت تر از لاغر شدنه😢

14 سالمه

161

45

44 بودم ی مدته زینک میخورم 1 کیلو اضافه کردم 😁

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️