2777
2789

بچه ها ما یه گروهیم قراره پروپوزال بنویسیم 

بعد منو به عنوان مجری انتخاب کردن من اصلا نمیدونم یعنی چی؟

کسی میتونه درباره پروپوزال کمکم کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به من گفتن مجری طرح شو  یعنی چی؟؟ وظایفش چیه؟

مجری یعنی کسی ک طرح و ایده اصلی از اونه و نویسنده های اول و دوم زیر نظر اون کار رو انجام میدن مسئولیت انجام هم ب عهده مجری هست  

امتیاز مجری از همه بیشتره 

پروپوزال برای یک طرح تحقیقاتی؟ یا به صورت گروهی برای بخشی از نمره یک درس بنویسین؟

بله برای کار تحقیقاتی هستش ولی به صورت گروهی نوشته میشه 

من میخواستم بدونم حیطه کاری مجری طرح چیه؟

و از کجا میشه ایده مرتبط با رشته ام رو پیدا کنم ؟

ایا میشه از الویت های پژوهشی دانشگاه به عنوان موضوع استفاده کرد؟

بله برای کار تحقیقاتی هستش ولی به صورت گروهی نوشته میشه  من میخواستم بدونم حیطه کاری مجری طرح ...

قرارداد با مجری طرح بسته میشه و ضمن اینکه پرداخت های مالی طرح فقط با مجری انجام میشه مسئولیت انجام طرح طبق زمانبندی و رعایت قوانین مرتبط هم با مجری طرح هست. همچنین اگه مقاله ای از طرح استخراج بشه اسم مجری به عنوان نفر اول نوشته میشه. تقسیم کار و پرداخت های مالی به اعضای گروه هم مجری انجام میده. جلسه دفاع از پروپوزال طرح و همچنین جلسه دفاع از طرح انجام شده هم به عهده مجری هست.

مدرس و مشاور حوزه تحقیق و پژوهش های علمی
بله برای کار تحقیقاتی هستش ولی به صورت گروهی نوشته میشه  من میخواستم بدونم حیطه کاری مجری طرح ...

بله میتونید از اولویت های پژوهشی دانشگاه یا از مسائل و مشکلات کاربردی در حوزه رشته تون استفاده کنید.

مدرس و مشاور حوزه تحقیق و پژوهش های علمی