2777
2789
عنوان

مردای ثروتمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وقتی صرفه اقتصادی برام داشته باشه... نیازمو برطرف کنم

وقتب‌دنبال رفع نیازتی انتظار نداشته باش دختره دنبال خوندن دعای کمیل باهات باشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چرا طرز فکرتون راجع به زنا اینطوریه

طرز فکرم نیس! 

رفتار اون ها رو بهت گفتم!!!😕

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
مغازه دارا میگفتن زن و بچه خودش تو کاناداس،اینجا هم عشق و حال میکنه با دخترای جوون

اینا عاقبت خوبی ندارن عزیزم منم کسی میخاستم باهاش ازدواج کنم همینطوری بود فکر میکرد چون پولداره من باید بردش بشم هر کاری کرد چیزی نگم همش میگفت از خدات باید باشه من شوهرت بشم منم یه جوری حالشو گرفتم و کات کردم تا عمرداره یادش نمیره کاری ک باهاش کردمو😅😅

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم کیه در جواب میگم زنی که تنهایی یاد گرفته🤗
چرا طرز فکرتون راجع به زنا اینطوریه

متاسفانه بعضی خانوما و آقایون باعث بوجود اومدن همچین طرز فکری میشن یه اقا پسری رو میشناسم که باهر دختری دوست میشه الکی یه ماه بعد میگه تولدمه که کادو بگیره ازشون اکثر دوست دختراش هم وضع مالی خوبی دارن یکی دوتا هم نداره ها پنج شیش تا دوست دختر داره

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

خوب وقتی هدف و دیدگاه ارزشی خودت همینه نسبت به خودت، دختری هم که شان و منزلت داره وارد رابطه با شما نمیشه..شما برا رفع نیاز رابطه انتخاب میکنی متقابلا دختری هم که میاد سمتت به هدف رفع نیاز میاد

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

ربطی ب پول نداره این ذات ادم هاست.... ذات هر آدمی رو نه با پول نه با تحصیلات نمیشه عوض کرد 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..

سکوت بهترین حرفه در مقابل آدمایی با عقاید شما...😐😐😐

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
متاسفانه بعضی خانوما و آقایون باعث بوجود اومدن همچین طرز فکری میشن یه اقا پسری رو میشناسم که باهر دخ ...

😂😂😂

راه درامد جدیدشونه 

متاسفم واسه خودمون که گولشونو میخوریم دیگه از تاسف واسه اونا گذشته

خوب وقتی هدف و دیدگاه ارزشی خودت همینه نسبت به خودت، دختری هم که شان و منزلت داره وارد رابطه با شما ...

اونی که شان و منزلت داره هم خرج داره...

معمولا دنبال ازدواج هست ... و من شرایطشو ندارم

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)