2777
2789
عنوان

این بی بی چکو یلحظه میبینید ؟

527 بازدید | 14 پست

سلام ، ۱۲ روز از امپولم گذشته ، ۹ روز ب موعدمه، میتونه درست باشه ؟ بعضیا میگن زود زدمو کاذبه ، لطفا تجربتونو بگید 🍀

این بعد از دو دقیقس👇

بعد ده دقیقه👇

۲۰ دقیق بعد👇

خدایاشکرت❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارداری گلم مبارکه

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
میتونه درست باشه.. چند روز از تخمک گذاریت میگذره؟ دارویی چیزی مصرف نکردی؟ 

امپول یوده عزیزم ، نمیدونم تخمک گذاریم کی بوده ، من طبق چیطی ک دکتر گفت نزدیکی داشتم 

خدایاشکرت❤

اینکه داره نشون میده مثبته ولی یه بی بی چک دیگه استفاده کن ببین اون چی میزنه ولی همسایه ما تستش همینجور شده بود ما گفتیم منفیه  رفته بود ازمایش خون داده بود مثبت بود الان بچه اش بدنیا اومده دیگه

اینکه داره نشون میده مثبته ولی یه بی بی چک دیگه استفاده کن ببین اون چی میزنه ولی همسایه ما تستش همین ...

ان شالله ،من فقط میخام یدونم بعد ۱۲ روز از امپول هم کاذبه؟ ک الکی بهش فکر نکنم 

خدایاشکرت❤

بنظرم ک مثبته روزی یکی بزن وقتی پر رنگ شد برو آزمایش بده مبارک باشه

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞