2777
2789

اره واقعا ت بعضی شرایط اینکه درسته من حالم بد بود بعد حتی بعضی صحبت کردنا شون بیشتر داغونم میکرد دوس دارم رفتارادما قبل و بعد از ی اتفاق زیاد تغییر نکنه

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دلسوزیشون الکی بوده عزیزم؟

ن خب الکی نبود ولی طرف سایه منو با تیر میزد بعد باهام مینشست گریه میکرد بدم میومد حس میکردم دروغ میگه

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن

وقتی خونه نداشتیم از کسایی که هی میگفتن ایشالا خونه بخرید و هی راهکارهای بی معنی نشونمون میدادن برای خونه خریدن واقعا حرصم میگرفت. میگفتم ما همینطوری داریم ماهانه کم میاریم برا خرجی مون بعد طرف پیشنهاد میده چهارصد میلیون وام بگیر خونه بخر😒 گویا من اگه پول داشته باشم خودم عقلم نمیرسه که باید خونه بخرم. دیگه اینقدر به این قضیه حساس شده بودم هر کی دعا میکرد ایشالا خونه دار بشید میخواستم با پشت دست بکوبونم تو دهنش. بعضی وقتام جوابشون میگفتم من که تو همین خونه مستاجری راضی ام. چه فرقی میکنه خونه خود آدم یا مستاجری داریم توش زندگی میکنیم دیگه. 

وقتی خونه نداشتیم از کسایی که هی میگفتن ایشالا خونه بخرید و هی راهکارهای بی معنی نشونمون میدادن برای ...

آره این راهکار های که رو هوا میدن واقعا آدم رو اذیت میکنه، درصورتی که خود طرف توانایی حل مشکل خودش رو نداره

آره این راهکار های که رو هوا میدن واقعا آدم رو اذیت میکنه، درصورتی که خود طرف توانایی حل مشکل خودش ر ...

دقیقا خودشون با وام هایی که میگرفتن همیشه داشتن اوضاع خودشون و بدتر و بدتر میکردن بعد از ما میخواستن با طناب پوسیده اونها تو چاه بریم

دقیقا خودشون با وام هایی که میگرفتن همیشه داشتن اوضاع خودشون و بدتر و بدتر میکردن بعد از ما میخواستن ...

من هم همیشه حرف ها و نصیحت هاشون رو قبول میکنم به ظاهر ولیی نود درصد کار خودم میکنم،همشم فکرو خیال وو استرسش برام میمونه