2777
2789
عنوان

آخر هفته عقد خاله م هست چکار کنم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای حالا چی بپوشم......

لباس عافیت تنت کن و تو خونت بمون تو این کرونا بازار اگه تو نری خاله ات حوس بخت نمیشه دور از جون

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
وا کی گفته لاغرا میمیرن شاید دیابت داشته البته دکترا چون در معرض بیمارای دیگه قرار دارن ویروس بیشت ...

دیابت نداشته.صحیح و سالم بود صد درصد.میدونم

منظورم اینه درشت و جوون بود.پیر نبود.کمتر بیشتر نداریم .کرونا کروناعه دیگه

دیابت نداشته.صحیح و سالم بود صد درصد.میدونم منظورم اینه درشت و جوون بود.پیر نبود.کمتر بیشتر نداریم ...

چرا داره.

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
مهم نیست دلخوریشون و حرفایی که پشتم میزنن؟

خودت میگی پشت سر پس بزار پشت سر بمونن. من میگم خطرناکه با جون خودت باری میکنی خدا شاهده خاله کوچیکم قبل محرم عقد کرد و رفت راه دور اما من به خاطر خودم و بچه ها نرفتم مراسم هم عقد هم محضری بود. الان هیچ کس حق نداره از کس دیگه گله بکنه. 

من پدر شوهرک تو فتاطحه گرفت الان کل خانواده رو درگیر کرده و همشون بیمارستان بسترین چون زمان جنگ شیمیایی شدن ای سی یو بسترین.

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

عزیزم ماسک بزن و ماسکتو اونجا در نیار وقتی هم برگشتی لباساتو بشور و دستاتم ضد عفونی کن هیچی نمیشه.

من شوهرم کرونا داشت دو هفته تو‌خونمون بود من باهاش بودم و ماسک میزدیم هردو خداروشکر من نگرفتم

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
عزیزم مراقب باش شاید خدایی نکرده ناقل بی علامت بودی

از اون لحاظ ک آره

فعلا خودم تو خونه قرنطینه کرذم جایی نمیرم تا دوهفته

فعلا یک هفته از خوب شدن شوهرم گذشته، ولی من یه هفته دیگه هم قرنطینه م

عزیزم شوهرتون بعد از خوب شدن تاد۲هفته ناقلن جهت اطلاع گفتم

ای بابا

گفتن بعد رفع علائم دیگه ناقل نیستن ک