2777
2789
عنوان

آخر هفته عقد خاله م هست چکار کنم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 47 پست

با احتیاط کامل برو و تو جمع نباش

من عروسی رفتم ختمم رفتم این اخریا جفتشم شلوغ حسابی خدارو هزاربار شکر حالمون خوبه

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
محضری هست بدون دعوت

چه زوری پشتشونه تو اربعین یه چند روز عقب بندازن خو 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آخرش نفهمیدم یه سریا چجوریه میگیرن ولی خوب میشن ولی یه سریا میمیرن؟

یسریا بیماری زمینه ای دارن

یسریا بیماری زمینه ای ندارن

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
نه بابا دکتر میشناسم صحیح و سالم و درشت بود ولی مرد.

وا کی گفته لاغرا میمیرن

شاید دیابت داشته

البته دکترا چون در معرض بیمارای دیگه قرار دارن ویروس بیشتری ممکنه وارد بدنشون بشه و شدت بیماری ب مقدار ویروس وارد شده بستگی داره

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
یعنی توی ایرانن؟؟؟  اولین باره میشنوم داخل ماه صفر و اربعین کسی عقد میکنه  چه عجله ای ...

والا گفتن آخر هفته شاید نمیدونستن اربعینه خداکنه عقب بندازن منم یکم خیالم راحت شه