2777
2789

من دلم میخواد عاشق بشم و یکی هم عاشق من. دلم میخواد با عشق زندگیم از این کسل کننده بودن دربیاد بیشتر داستان های آشنایی توی اینستارو که میخونم همسن من بودن که عاشق شدن و کسی هم عاشقشون شده.دلم عشق واقعی میخواد که زندگیم به کل تغییر کنه.به نظرتون چیکارکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوقتی ک اصلا انتظارشو نداری 

من تو ۲۵ سالگی ولی دعا میکنم وقتی بهش رسیدی امادگیشو داشته باشی تا از دستش ندی

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
فقط عشق که زندگی رو از کسل کنندگی در نمیاره برو سر کار فیلم ببین  ورزش کن داستان بنویس کلی ...

سنم فقط به درس خوندن میخوره که اونم یکی از عامل های زندگی کسل کننه بودن زندگیم هس.همش خواب و خوراک و درس. از یکنواختی خسته شدم.به خاطر کروناهم که نه میشه کلاسی رفت نه باشگاهی

من هيچوقت عاشق نميشدم مثلا طرف دوسم داشتا ولي من عاااااشق نبودم مثلا در حد دوس داشتني ك ميتونمم ازش جدا بشم و ي دودلي و ترديد ته دلم بود تو دوستي.

ي دفه پارسال بود دقيقا چند ماه كلا تنها بودم خيليم ناراحت بودم با دوستم رفتيم بيرون با قيافه هاي عبووووووس افسرده قشنگ راه ميرفتم نق ميزدم ب دوستم و دعا ميكردم خدا عشق واقعي رو بذاره سر رام خسته شدم واقعا تركيده بودم

دقيقا ام همون شب خدا گذاشتش سر راهم من بش اينارو نگفته بودم ولي ي روز گفت اون روز حالش بد بوده و دقيقا همين حس و همين دعاهايي ك منم كردمو ميكرده ك يهو منو ديده

نميدونم واسم جالب بود😊😊😊 الانم تو اشنايي ازدواجيم انشالله ب زودي نامزديمونه

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  
من هيچوقت عاشق نميشدم مثلا طرف دوسم داشتا ولي من عاااااشق نبودم مثلا در حد دوس داشتني ك ميتونمم ازش ...

چه خوب😊خوشبخت باشید😍

ولی خوش به حالت خدا همون موقع جواب دعاهات رو داده ولی منه هرچی دعا میکنم فایده نداره ☺

۱۷

اووو پس خیلی کوچولویی هنوز،خیلی راه مونده،البته عشق واقعی معلوم نیست توی کدوم ایستگاه زندگی ادم رو سوار میکنه،فقط امیدوارم بهترین و لایقترین سر راهت قرار بگیره،و ادم نااهل و عوضی دلت رو به یغما نبرن،حواست رو جمع کن،اونی که توی تقدیرت هست دیر یا زود خودش میاد بی اینکه تو دست و پا بزنی،پس صبور باش

چه خوب😊خوشبخت باشید😍 ولی خوش به حالت خدا همون موقع جواب دعاهات رو داده ولی منه هرچی دعا میکنم فای ...

نه قبلشم ميگفتم ولي اون شب ديگه بهم فشار اومده بود واقعا. خدا تو زمانش سر راهت قرارش ميده. 

نگران نباش

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش