توی تاپیک قبلی سرور مشکل داشت و چند بار این تاپیک تکرار شد ولی جوابی نگرفتم زیاد🙄
شما شوهرتون چقدر شبیه پدرشه؟از نظر اخلاق و رفتار منظورمه!؟
اینکه پدر روی پسرش نفوذ داشته باشه خوبه یا بد؟
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس.... فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخ من عاشق پدرشوهرمم مظلوم آروم آقا والا شوهرم چند تا خصلت شبیه مادرش داره میگم کاش همه ش و به پدرت میبردی 80 درصد پدرش 20 درصد مادرش
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
خب اخلاق پدرش چطوره؟ممکنه چون پدرش خوبه اون رو عمدا الگو قرار داده باشه!
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
آخ من عاشق پدرشوهرمم مظلوم آروم آقا والا شوهرم چند تا خصلت شبیه مادرش داره میگم کاش همه ش و به پدرت ...
خب احتمالش هست که چون پدرشون خوب بوده ترجیح داده ایشون رو الگوی خودش قرار بده
خیلی خوبه اگر مرد عاقل باشه و تشخیص بده که کیو باید الگو بدونه😁
شوهر من اخلاقش به پدرش خیلی زیاده درصدی کمی هم به ماودش رفتع اونم متاسفانه اخلاق منفی مادرش رو به ارث برده کلا اونیکی برادر شوهرام هم اخلاقشون به پدرشون رفتن درصد کمی از اخلاق مادرشون رو دارن