توی تاپیک قبلی سرور مشکل داشت و چند بار این تاپیک تکرار شد ولی جوابی نگرفتم زیاد🙄
شما شوهرتون چقدر شبیه پدرشه؟از نظر اخلاق و رفتار منظورمه!؟
اینکه پدر روی پسرش نفوذ داشته باشه خوبه یا بد؟
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
خب اخلاق پدرش چطوره؟ممکنه چون پدرش خوبه اون رو عمدا الگو قرار داده باشه!
اره خبـ
اخلاق باباش اینطوریه که زن دوسته.دست ودلبازه.برا خونه زیاد خرید میکنه.نه سیگاری نه معتاد .دقیقا همسرمم مثل باباشه
عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس.... فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کپییشه هاااا ولی خب این ی ذره خورده شیشه داره باباش نداره 😍
شاید خورده شیشه هاشو از مامانش به ارث برده😁
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
اره خبـ اخلاق باباش اینطوریه که زن دوسته.دست ودلبازه.برا خونه زیاد خرید میکنه.نه سیگاری نه معتاد .د ...
خب خداروشکر،الهی همیییشه کنار هم به خوشی زندگی کنید♥️♥️♥️
خب خداروشکر،الهی همیییشه کنار هم به خوشی زندگی کنید♥️♥️♥️
فداتشم
عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس.... فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂
خب احتمالش هست که چون پدرشون خوب بوده ترجیح داده ایشون رو الگوی خودش قرار بده خیلی خوبه اگر مرد عاق ...
به نظرم ذات و ژنیتک چون دوتاشون شبیه پدرن دوتا مادر
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
خخخخخ اینم هست ولی ن بنده خدا مامانش خوبه تو خونوادشون فقط این ی ذره مشکل داره😐
😂😂😂😂آقا من قبول ندارم،بلاخره باید یکی بهش خورده شیشه تزریق کرده باشه خخخخخخ
اتفاقا منم یه داداش دارم که بین اعضای خانواده ما فقط اونه که خورده شیشه داره😑