2777
2789
عنوان

بچه ها راست میگن کرونا

511 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها امروز چتدنفر تاپیک زدن میگت کرونا خود به خود تا ی ماه دیگه میره شما چیزی شنیدید یعتی امکان داره واقعیه یعنی برام عین معحزه اس😢😢😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا روز ب روز داره بدتر میشه ماها ک تو بیمارستانیم 

مادرای بارداری ک میان اکثریت کرونا دارن🙁🙁🙁ی وحشتی دارم ازشون موقع معاینات ک حد نداره🙁🙁🙁😐

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

اره یه خانمی گفت حیف کاربریش رو حفظ نکردم ۱ ماه دیگه برم یقش رو بگیرم 😁

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

ولی چند روزه همه دارن خود به خود گورشو گم میکنه ....امروز که چند نفر هم تاپیک زده بودن وااای یعنی میشه به زندگی عادی برگردیم 😷😷😓😓😢😭😭😭

والا روز ب روز داره بدتر میشه ماها ک تو بیمارستانیم  مادرای بارداری ک میان اکثریت کرونا دارن🙁 ...

عزیزم چقدر سخت دیدن این صحنه ها دل ادم رو ریش میکنه الهی این بچه ها چقدر با استرس دارن جون میگیرن 😢😢