2777
2789

چیا قراره بخری دوماد چی

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعي كن صد تومن فقط وسايلا برقي اشپزخونه بخري

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍

عزیزم اضافی خرید نکن اصلا

چرخ گوشت من پنج ساله استفاده نشده 

آبمیوه گیری س کاره رو یک یا دوبار استفاده کردم 

غذا ساز فوق العاده پر مصرف بهترینش رو بگیر

ساندویچ ساز خیلی کم هواپز خیلی کم .

چند تکه هم بذار همسرت بگیره .

صلوات  
چیا قراره بخری دوماد چی

قراره هرچی پولم رسید بخرم بقیه رو داماد بخره 

داشتم فکر میکردم یک یخجال و ماشین  لباسشویی خوب بخرم 

خورده ریزارو بگم اونا بگیرن 

اخه من مهریه ام ندارم

عروسی ام نمیگیریم 

چیزهای لارم وضروری یه خونه روبخر نه بیشتر بعد اگرلازم بود میخرید

خیلی چیزها غیر ضروریه مثل چرخ گوشت

پلوپز زود پز پنکه آباژور چرخ خیاطی قهوه جوش چای ساز سماور

لحاف تشک اضافه 

اوه خیلی هست

یه پرده ساده ساده بگیر

عزیزم اضافی خرید نکن اصلا چرخ گوشت من پنج ساله استفاده نشده  آبمیوه گیری س کاره رو یک یا دوبا ...

بر عکس ما که چرخ گوشت زیاد استفاده میشه. البته من چرخ گوشتم پارس خزر خریده مادرم، واسه جهازمه 

الان ۱۳ ساله طفلی کار میکنه