2777
2789
عنوان

یه چیزی که از سنجش یاد گرفتم

459 بازدید | 80 پست

اینه که اگه گفتن امروز چیزی اعلام میکنن    فردا میگن     

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا داره صبر بچه هایی که زدن فرهنگیان رو میسنجه😑

یعنی زمان فرستادن دفترچه ها هم خیلی خون به دلم کردن 

دقیقا همون روز بود که ساعت ها یک سال عوض شد   من موندم بیدار تا بعد دوازده نیومدن 

فردا صبحش ساعت هفت بیدار شدم  نیومده بودن  هر چند دقه یه بار تو سایت بودم تا ساعت سه و چهار عصر اون موقع دفترچه زدن 

اعصاب برامون نذاشتن بخدا

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
😂😂😂😂

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است 

خواستم بگم نخند عزیزم نخند     بعد این اومد تو ذهنم گفتم بگم بد نیست   

یعنی زمان فرستادن دفترچه ها هم خیلی خون به دلم کردن  دقیقا همون روز بود که ساعت ها یک سال عوض ...

اینا تا اعصاب مارو داغون نکنن مگ ول میکنن؟؟

حالا تا صبح بزارن هم خوبه باز 

از استرس احساس میکنم تو شکمم کوره روشنه😑

اینا تا اعصاب مارو داغون نکنن مگ ول میکنن؟؟ حالا تا صبح بزارن هم خوبه باز  از استرس احساس ...

الان از دوازده گذشته 14 مهره حسم میگه   طرفای عصر میزنن  

خوبی عزیزم چه خبر؟ 😁الان شناختمت

سلام عزیزم     سلامت باشی والا اعصاب ندارم   

چند دقه پیش که اومدم تو سایت خواستم برات پیامک بفرستم گفتم خودم اعصاب ندارم میرم انرژی منفی میدم هیچی نگفتم 

الانم که پست گذاشتی خواستم اعلام حضور کنما  گفتم    بذارم برا بعد 

چیکارا میکنی ؟

ایییییییییییییی جان عمه ات نگوووو😑😑😑😑😑😑😑 اینم شانس مایه😂😂

جان شش تا عمه م   راسته راسته

سلام اسی رشتت چیه؟

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪