2777
2789
عنوان

رابطم با نامزدم

572 بازدید | 45 پست

بچه ها من قبل از اینک نامزد بشم با همسرم مث دوست معمولی بودیم و همه چیزشو ب من میگفت وقتی با دوست دخترش کات کرد از من خواستگاری کرد 

الان نزدیک ۲ماه از نامزدیمون میگذره تولدش هفته دیگس من ۲هفته زودتر براش تولد گرفتم و واقعا سوپرایزش کردم دریغ از اینک بزارتش تو اینستا ۱هفته گذشت ولی نزاشت ولی در رابطه با قبلش ک درجریانم یادمه حتی ماهگرداش با دوس دخترش میزاشت اینستا برای ماهگرد دوستیشون چ کارا ک نکرد ولی ماهگرد نامزدیمونو یادش نیس 

واقعا این داره اذیتم میکنه ناگفته نمونه تو اینستاشم پره دختره ۲ماهه میگم اینا بنداز بیرون میگ باشه ولی تا الان نکرده واقعا دارم اذیت میشم 

بنظرتون دلش با من نیس؟دوس نداره ب کسی بگه ک من با گسی در ارتباطم ؟یا خجالت میکشه از اینک من تپلم البته قدم ۱۶۴ وزنم۷۰ ولی دوس دختر قبلیش متناسب بودواقعاااااا اذیت میشم حدیدا ن صبح بخیر میگ ن شب بخیر دیرم جوابمو میده ی زنگم نمیزنه همش من پیش قدم میشم

عقدی؟

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تموم کن اگه برات مقدوره...

چرا با قبلیه کات کرد

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم حتما با مشاور حرف بزن حتما و اینکه کار درستی نیس وقتی تازه رابطه قبلیشو تموم کرده اجازه دادی وارد رابطه با ت بشه😐از کجا نعلوم واسه رفع شکستی که خورده وارد رابطه نشده باشه؟

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍