2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

342 بازدید | 22 پست

خاطره های اولین شب نامزدیتونو بگین 

من همسرم انقدر خجالتی بود که داشت با پیراهن پیشم میخوابید بهش گفتم پیراهنتو نمیخوای در بیاری 😀😁 بعدش تا صبح بیدار بودیم هی نفس عمیق میکشیدیم هی آب دهن قورت میدادیم 

یهو بهم گفت میشه دستتو بزاری تو دستم دستمو گذاشتم بوسبد گفت آرزوم بود که دستاتو بگیرم 

بعدش آروم خوابیدم ولی با کوچیک ترین حرکت روی تخت از خواب میپریدم بخاطر استرس

خاک برسر کن غم ایام را ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما نامزدی نداشتیم😐

عقد که بودیم اولین شبی که کنارش خوابیدم(بعد چند ماه) نیمه شب از خواب پریدم ..ترسیده بودم هی میگفتم کجام🙄 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
وای چقدر مثبت بودید تو دوستی ملت همو میخورن چ برسه به نامزدی

جدی تودوستی انقد راحتن؟

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
جدی تودوستی انقد راحتن؟

والا ملت تعریف میکنن میرن همه جا باهم رابطه هم دارن تو خیابون تو ماشین تو طبیعت صحنه ندیدی بنطرت اینا تو خلوت بهم رحم میکنن

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
جدی تودوستی انقد راحتن؟

کجای کاری عزیز من الان بالای ۹۹ درصد دوستیا به رابطه ختم میشه بالاخص دوستیای بلند مدت هرکی ام میگه نداریم دروغ گفته.

من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...