2777
2789
عنوان

سوال مهم

68 بازدید | 8 پست

خانوما بیایید راهنماییم کنید، بگید بعضی از خانوما چطوری رفتار میکنن که شوهرشون بدون اونا جایی نمیرن حتی دعوتشون هم میکنن میگن که خانوم بچه تنهان، نمیام.... ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تربیت خونواده ش... ی بار همسرم رفت چنان جنگی زدم که جرعت نداره دیگه بدون من جایی بره بمونه جایی هم بره اطلاع میده ی ساعته میرم میام 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
من کاری نکردم، اخلاق شوهرم اینطوریه، به نظرم برمیگرده به تربیت خانوادگی

خب اینو‌چطور میشه قبل از ازدواج تشخیص داد؟ الان پسرعموی بزرگ‌من بدون زنش جایی نمیره بیاد خونه ما کار هم داشته باشه دم در وامیسته نمیاد خونه، اما اون یکی پسر عموم‌حتی گاهی بدون زنش میاد دورهمی خانوادگی.

خب اینو‌چطور میشه قبل از ازدواج تشخیص داد؟ الان پسرعموی بزرگ‌من بدون زنش جایی نمیره بیاد خونه ما کار ...

فکر نکنم بشه تشخیص داد

یعنی لیاقتم نبود یک اربعین حسین........... پای پیاده برایت نوکری کنم......
من کاری نکردم، اخلاق شوهرم اینطوریه، به نظرم برمیگرده به تربیت خانوادگی

منم تقریبا مثه شما

ولی برنگشته به تربیت خانوادگیش

خودم تربیتش کردم

ولی هنوزم بی تربیته

فک کنم باید تنبیه بدنی کنم

تا بهتر جواب بگیرم

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ