خانمای عزیز دخترم از اول وزنش کم بود رشد داشت اما تو صدک ۵۰بود کلن لاغر وبلنده...عذاخوردنش متوسطه...مشکلی ک دارم اینه که از صبح مشعول بازیه تا شب سرپاست...بعدم مدام خون دماغ میشه...من حس میکنم خیلی صعیفه...براش فروگلوبین خریدم...چی هست ک بهترباشه
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
https://harfeto.timefriend.net/16222836856922 لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من میسوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S عاشــــقتونـم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰