2777
2789
عنوان

حرف خواهرشوهرم وحرص خوردن من

387 بازدید | 18 پست

وقتی خواهروهرتون بگه ک فامیلمون میگ فلانی مریضه وباید برادرت طلاقش بده وزن بگیره

شماچ واکنشی نشون میدید؟؟

من حملات پانیک بهم دست میداد واسترسی بودم مدتسه حالم بهتر شده

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹

بگو به فلانی بگو همون داداشت منو مریض کرد طلاقم بده خوب میشم بهتر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت بگو بزنه توو دهنش. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

میگم ب فلانی بگو فضولیش ب تو نیومده زندگی خودم ب خودم مربوطه نظر سنجی نذاشتم از این ب بعدم سعی کنه تا سوال نکردن جواب نده 

ملت بیکارن شدن دنبال حرفا خاله زنکی میگردن بگو نابغه بجا اینک انقد حرف بزنی اگ فکرتو کار مینداختی الان اپلو هوا میکردی

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

بگو اولا که اون فامیل غلط کرده با تو.ثانیا این حملات پانیک دلیل داره و دلیلش شما و دخالت های بیجاتون تو زندگیمه و چون قراره کمتر ببینمتون مطمعنا بهتر میشم.اگرم تو خونت این حرفو زد بگو ثالثا پاشو گمشو از خونم برو بیرون

من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...

اولا که بیشعوره

دوما میشه علایمتو بگی

سوما من مجردم ولی بچه اولم.انقدر داداسم اذیتم میکنن.دعا کنید زن بگیرن برن.قول میدم دیگه نه خودشون نه زندشونو حتی نبینمشون که بخوان اذیتشون کنم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

بهش میخواستی بگی فامیلتون غلط کرد دیدمش از دوسط نصفش میکنم بگم به چه حقی همچین شکری خوردی مریض خودشه من و شوهرم خیلیم باهم خوبیم همویگه را باهیچی عوص نمیکنیم هرکیم بهواد دخالت بکنه تو زندگیمون میزنیم تو دهنش بعدم لهش میگفتی باید وقتی میشنیدی میزدی دهنش 

ببین اینادرسته بی ادبیه یکم اما اگه اینجوری جواب ندی پس فردا تا جداتون نکنن ولتون نمیکنن 

❤❤❤❤