2777
2789
عنوان

دوقلوها در ۳۲ هفتگی!!

4871 بازدید | 22 پست

سلام خانما من حس میکنم چند روزی کمتر تکون میخورن بنظرتون طبیعیه میگن جاشون تنگ شده بخاطر اونه؟؟؟ واینکه درطول روز  چند بار یهو داغ میکنم گرمم میشه تپش قلب میگیرم... شنبه وقت دکترمه تا شنبه استرس میگیرم بنظرتون برم سونو بدم؟؟؟؟ 

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی خوشابحالت منم دوقلو دوس داشتم جنسیتشون چیه؟

دختر و پسر

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤
وووييييى من فقط اومدم بگم خداحفظشون كنه و سالم و سلامت به دنيا بيان😍😍😍😍😍من عاشق دوقلوام چند ...

قربانت😘😘 ۲۳ سالمه دخترو پسرن😍

طبيعى باردار شدى؟

۴سال نازایی داشم اخرش‌ نگفتن دلیلش چیه که یه دوره لتروزول خوردم و باردار شدم

ای جانم به سلامتی دنیا بیان . سزارین میشی؟ منم اول راهم ان شاالله ک سالم باشن اگه از قبل خیلی کمتر ت ...

خب قبل بیشتر تکون میخوردن ولی الان کمتر شده ازچند نفر پرسیدم میگن طبیعیه بزرگ شدن جاشون تنگه 

مثلا چند روز قبل هم‌همینطور بودن؟ اخرین سونوت کی بود؟ اره طبیعیه 

۲۷ هفتگی دادم اون هفته ام توچکاب هفتگی صدای قلبشون خوب بود ولی این هفته کمتر شده تکونا

سزارینی میشی؟ دوقلو ها حتما باید سزارین بشن؟ منم دوقلو دارم ولی اول راهم هنو 

خوشگلایی ک دوقلو دارین کی فهمیدین دوقلوین?میشه سونو قلب بگه یکیه ولی ان تی بگه دوتاس?

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪