2777
2789
عنوان

ی لحظه بیان آبرومون در خطره😂😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 104 پست
اره

خب میشه همینجا بفرستی؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
😂😂😂😂وای خدا

نخند من اینجا دارم سکته میزنم😂😂😂💔

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه طرف گفته اگه 11 داشته باشی من 12 برات میخرم آره ؟    

نهههههه 

اصن طرفه من نیست🤦🏻‍♀️😐

ولی من بهش گفتم برا طرفت چسی بیا الان از چشم من داره میبینه😐🙁😂😂💔

اره

اعیییییی خدا زنده ای؟

چرا نمیفرستی؟😑😑🙁💔

ای بابا دلم سوخت حیف ندارم

کاش بودی سرم را روی شانه هایت می‌گذاشتم و می‌بوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘
ای بابا دلم سوخت حیف ندارم

بیتااااا 😂😂😂

کلا ریدم تو رابطه ی دوتا کفتر عاشق😂😂💔

عموت نداره؟😑😑

الان یه عکس میفرستم

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂