ی خری برا ی خر دیگه چسی اومده الان من باید تاوان بدم😐💔💔💔
توروخدا هرکی داره بفرسته وگرنه جفتمون ب فنا میریم🙏🏼😐🥴😂💔
عکس فیک باشه هرچی میخاد باشه فقط بفرستین لطفاااااا🥺
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🧐🧐اگه کسی بخواد به خاطر گوشی با کسی باشه واقعا .... متاسفم براش ...یکی از دلایلی که آیفون نخریدم ...
بابا من خودم همین ماه قبل ایفون se گرفتم و میتونستم عکس گوشی خودمو بهش بدم ولی پیله کرده بودن رو ایفون ۱۱ واسه همین دنبال کمک میگشتم😂😂
بازم دستتون درد نکنه لطف کردین🙏🏼🌹😁
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
سلام عزیزم من تاپیکای قبلیتو دیدم که واکس مو سفارش داده بودی،میخواستم بدونم استفاده کردی؟ اخه من میخام بخرم نمیدونم چجوریاست
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید