2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فسنجون, ماهی پلو, چلو گوشت,خورشت آلو, خورشت کرفس, قیمه نثار و همین طور انواع قاطی پلوها.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
تا حالا نپختم اخه چه جوریه

پیاز زیاد سرخ میکنی مرغ هم میذاری تو پیازا یکم سرخ شه بعد ی قاشق رب میزنی با نمک و فلفل و ادویه کاری و ب اندازه مقدار ادویه کاری دارچین بعد توش رب انار می‌ریزی و بعد آب می‌ریزی و توی آبش سیر خورد میکنی و میزاری بپزه فقط آب زیاد نبند توش منکه خیلی نزشو دوس دارم

اما در کل واسه مهمونی مخصوصا اگه غریبه باشه و مزاجشون رو ندونی مرغ و قورمه سبزی عالیه چون این دوتا خیلی خوش خوراکن و طرف هرچقدر هم بدغذا باشه یکی از این دوتا رو میخوره.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
چلو گوشت میزارم

نوش جان, خیلی هم عالی.

شوید ندارم سبزیه سبزی پلو میشه بریز

اره ببین با چیزای ساده همیشه میشه غذای مجلسی درست کرد شوید خشک از مغازه بخر 

خیلی با کلاس میشه و بلدرچین هم شکم پر کن با زرشک و پیاز و اگر داشتی کشکش همین