شوهر من خیلی خیلی خیلی خیلی ادم عصبی هستش چه جوری بگم من اگر تو دعوا مثال بگم گمشو این آدم به حدی عصبی میشه صورتش قرمز میشه گردنش سیخ ممکن منو بکشه و اصلا براش مهم نیست با چی میزنه یا دست یا گوشی یا اهن یا اچار و من خیلی میترسم بزنه دست پامو بشکنه ساکت میشم 😞 چون واقعا خطر ناک و کسیم نیست منو نجات بده تا حالا ۲ بار منو زدع یک بار یقمو گرفت آنچنان تکونم داد میخواست از زمین بلدم کنه یک بارم لگد سیلی زد یک بار میخواست بزنه یک باره با گوشیش آمد طرفم منم ترسیدم فرار کردم رفتم تو اتاقم چکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر فقط تو دعوا و عصبانیت اینجوریه و در کل آدم انتقادپذیریه بهش احساستو بگو. برید پیش روانشناس حلش کنین. اگر نه جدا شو خصوصا اگر بچه ندارین. هم خودتو خلاص کن هم بچه های آینده تو
چون اقدام نداشتی برای پرخاشگری و کتک یک بار اقدام داشته باشین جرات هم نمیکنه صداش بیار بالا واستون
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
با همچین ادمی امنیت جانی نداری. ... همسایه خواهرم سوخرش همبنجوری بود چند بار تو کتک زدن دماغ خانومشو شکسته رود خودشم برده لودش دکتر و دماغشو عمل کرده بود اما تو دعوای اخر زنشو کشت مدتی فراری بود گرفتنش الانم منتظر اعدامه