2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید دیشب خانومی که عکس از خریدات گذاشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 8593 بازدید | 281 پست
کار درستی کردن ابرونبردن فقط راستی حرفاشونوثابت کردن.آدم یاد میگیره دیگه انقد زودباورنباشه

من اشتباه تاپیکو متوجه شدم فک کردم داره ازش طرفداری میکنه و به کسایی که دروغشو رو کردن میگه عغده ای حواسم نبود 😂

بشکند دستی که بلرزد بمیرد دلی که بترسد✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم پیج اصلی

اسمش رو هم کش رفته 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..

فقط اونایی که میان میگن دروغ گفته که گفته حسرت بخورن به درک🙄🙄🙄اخه لعنتیا من کیف باز حرفه ای هستم همش های کپی A سفارش میدم اما قیمت همشون اندازه بند کیف اورجینال این نمیشه خب معلومه حسرت میخورم 😑😑😑 

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی

وقتی کسی ک دبی زندگی میکنه نمیگه از بچگی رفتم دبی..میگه از بچگی اومدم😁😬

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
چشم لعنتی 😂😂😂😂

عهههه اون دروغ میگه؟ 

همون ک عکس پروفایلش چشم ابیه و امضاشم نوشته چرا به چشمام میگی لعنتی؟ 

راستش من عکسی که می‌گفت خودشه رو قبلا تو یه پیج دیده بودم ولی خب هیچی نگفتم 😐

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸
فقط اونجا ک گفت از ۴ سالگی رفتم 😂ماضی مضارع حال ساده همرو زیر سوال برد 🤣

رفتم😂طفلی حواسش به گافهایی ک داده نبوده😂

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
وقتی کسی ک دبی زندگی میکنه نمیگه از بچگی رفتم دبی..میگه از بچگی اومدم😁😬

ایول😃😂😂😂😂😂😂

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
به من گفت عقده ای حسود نظر مزخرفتو نده😐 من بش گفتم این عکس ها فیک هستن مسافرتت هم دروغه چون تمام ...

ببین عزیزکم من اصن اهل این نیسم بیام دروغ‌ کسیو ثابت کنم 

همون اول هم دیدم عکسا برا ربکا هست ولی گفتم بذار خوش باشه 

بعدش دیدم به شماها توهین عقده ای و نداری و حسود زد 

دیگه رگ غیرتم اجازه نداد چیزی نگم

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی