2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید دیشب خانومی که عکس از خریدات گذاشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 8593 بازدید | 281 پست

بهش گفتم چرا عکس پاکت گذاشتی چرا از تو پاکت در نیاوردی گفت وقت نکردم این عکسارم تو مغازه انداختم بعدش اوردم انداختم گوشه کمد🤐🤐🤐🤣🤣🤕🤕الانم تو خیابونم نمیتونم عکس بدم 🤐🤐🥴🥴🥴

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه متاسفانه هنوز هستن از دوستان که حسرت زندگی نمایشیشو میخورن متوجه شدین کیو میگم؟

من یکیو حدس زدم ولی اون اصلا عکس نمیزاره فقط ظاهرا زندگی خوبی داره. 

شاید اونی ک شما میگی هم ی روز زندگیش افشای اطلاعات بااهمیت گروه الف بخوره مثل ربکا جون🤣

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
نه واقعا تعجب کردم آخه هرچی فکر میکنم هیچ جنبه مثبتی برای این دروغا پیدا نمیکنم اونایی هم که میگن دا ...

میگه من برا کلاس تایپیک نمیزنم...ولی دوست دارم از همه خریدام عکس بدم.....بعد از مارک عکس میده ...مارک هایی فقط پولدار های انچنانی استفاده میکنن...

من یکیو حدس زدم ولی اون اصلا عکس نمیزاره فقط ظاهرا زندگی خوبی داره.  شاید اونی ک شما میگی هم ی ...

ن این همش عکس معلوم نیست مال کیو کش میره😂😂😂

اونی که شما میگی و من نشنیدم مال خیلی وقت پیش ؟

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
ن این همش عکس معلوم نیست مال کیو کش میره😂😂😂 اونی که شما میگی و من نشنیدم مال خیلی وقت پیش ؟

آها نمیدونم کیو میگی.

ن اینکه من میگم فقط انگار زندگی خوبی داره همین شایدم واقعا اینجوریه

آها نمیدونم کیو میگی. ن اینکه من میگم فقط انگار زندگی خوبی داره همین شایدم واقعا اینجوریه

میشناسیش عزیزم همون چشم لعنتی یکم فکر کن😂😂😂

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
کاش از این افشاها تو بورس واسمون بخوره حداقل یکم خوشحال شیم☹

خخخ همین. اونروزم دیدی یکی عکس محیا رحیمی گذاشته بود گفت خودمم بعد ک لو رفت گفت اومده برامون آشپزی کنه🤣