2777
2789
عنوان

لرزش نوزاد در خواب

12715 بازدید | 24 پست

پسرم داره 5 ماهش میشه تو خواب وقتی شیر میخوره دستاش و سرش میلرزه خیلی استرس دارم توروخدا کسی میدونه از چیه طبیعیه یانه؟ 

3تا دکتر بردم دوتاشون گفتن طبیعیه یکیش گفت میتونه تشنج باشه. نمیدونم چیکارکنم

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت...🌱☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیهه.اکثربچه هااینجورین.من ازدکترم سوال کردم

ببخشید شما بچه دارین؟ بچتون همینطوری میشد تو خواب موقع شیرخوردن؟ چندوقتش بود؟ 

ببخشید شما بچه دارین؟ بچتون همینطوری میشد تو خواب موقع شیرخوردن؟ چندوقتش بود؟ 

ازوقتی به دنیااومدتوبیمارستان اینجوری بود.ولی بیشترتوی خواب.الان بچه خواهرشوهرمم سه ماهشه اینجوریه.

بچم بزرگ شدخوب شد

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.

دکتر گفت بعضی لرزش‌ها خوش خیم اند مشکلی نداره گفت ممکنه ب دلیل کمبود کلسیم یا قند باشه آزمایش نوشت امروز میخوام ببرم برا آزمایش

طبیعیه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ازوقتی به دنیااومدتوبیمارستان اینجوری بود.ولی بیشترتوی خواب.الان بچه خواهرشوهرمم سه ماهشه اینجوریه. ...

خداحفظش کنه. یادتون هست بچتون چندماهگی خوب شد؟ لرزشاش با دست می‌گرفتیم قطع میشد؟ 

طبیعیه

ببخشید اگه بچتون اینطور بوده میشه توضیح بدین لرزشاش چه وقتایی بود و کجای بدنش چه مدتی چندوقت اینطور بود؟ 

ببخشید اینقدر سوال کردم

بچه منم فکر کنم تا چهارماهگی اینجوری بود یهو دستاش میرفت بالا دیگه منو شوهری شیفت میدادیم دستاشو نگه میداشتیم تا بخوابه یا بالش سنگین میزاشتیم دکتر بردم گفت اگه تا ماه شش خوب نشد میفرستیم نوار مغز که خوب شد

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
بچه منم فکر کنم تا چهارماهگی اینجوری بود یهو دستاش میرفت بالا دیگه منو شوهری شیفت میدادیم دستاشو نگه ...

خداروشکر... بچه من میلرزه خیلی نگرانم

خداروشکر... بچه من میلرزه خیلی نگرانم

چجوری میلرزه ؟همه جای بدنش؟

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
دفعه اول فقط دست چپش بود دیروز سر و هر دو دستش ولی باهم نبود هی جابجا میشد

پسر منم اینجوری بود فقط توی خواب اینجوری میشد موقع بیداری نه . موقع خواب دستاشو کاملا بپوشون نزار تکون بخوره . تشنج معمولا دهن کف میکنه چشما یه طرف میره به این راحتیا نیست